Troglodyte Mint Party Celebrate NFT Londen & 3rd Wave

They go to london and have there 3rd wave of Troglodyte society Mint

We are going to be speakers at the NFT London NYC in front of thousands of people

After that the price is going to go up so we are trying to give people we know the opportunity to get in early before it does.

The Troglodyte society is celebrating their 3rd wave Minting party this Friday (30 september 12pm EST) with a space where various artists and projects are invited to speak.

Each project gets 10 minutes to talk about their project and do a Giveaway. So that all listeners have a chance to win an NFT when they retweet and like your post.

In november (Nov 3–4), The Troglodyte society was invited to speak at nft london and want to give first people from the community the chance to get their hands on their 3rd wave nfts first this friday , Before the project goes viral in november . They also want their eyes to be on all the other projects that the Troglodyte Society has supported in recent months. to give something back to the community.

That is why various projects will have the opportunity to talk about their project in the space for 10 minutes on Friday 30 September.

24 september Bohem Community live event

Last weekend they organized another live event from Sierra Leone in which they provided the Bohem community there with food and materials for, for example, school. NFT london gives the Troglodyte society the opportunity to tell their story and show what they have achieved in the past months in the NFT polygon community and in Sierra Leone for the people and children there.

3rd Wave Mint Troglodytes

They celebrate the going live of the 3rd wave with a minting party and are already for sale via their website

There are 2245 available in the 3rd wave for 5 matic. after that they will go to 8 Matic in the 4th Wave.

Gepubliceerd door The Mumzels

Hoor jij s'nachts rare geluiden op het dak ? Wees niet bang het zijn waarschijnlijk Mumzels! Mumzels zijn wezentjes die s'nachts om ons heen leven. ze gaan in en rondom onze huizen opzoek naar voedsel en spullen die ze leuk vinden om weer terug te nemen naar hun nest. je herkent de Mumzels aan hun grote ogen en voelsprieten op hun hoofd. ze laten zich zelf niet snel zien aan mensen omdat wij gevaarlijk voor ze kunnen zijn. maar iedereen heeft weleens meegemaakt dat de koektrommel s'morgens leeg was of dat je iets kwijt bent. wat je pas veel later keer ergens terug vond. dan weet je dat je last van Mumzels in je huis hebt. The Mumzels zijn begonnen in 2012 als een Kinderboek en zijn in Februari 2022 begonnnen in de NFT, crypto en de Web3 wereld. naast een eigen website waar we blogs schrijven in het Engels zijn we ook erg actief op sociale media zoals Twitter in verschillende NFT Community's.

Eén opmerking over 'Troglodyte Mint Party Celebrate NFT Londen & 3rd Wave'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: