Robin AI Art – Mumzelmarket

My 12 year old daughter Robin started creating AI art. Her collection can be found in the Mumzelmarket.

They are all 1/1 art and she likes cats so the first designs are all cats. she asks 0.003 Weth / 5 Matic for the artworks.

For each work of art she gets 2 dollars from daddy , (own resources)

She made the art herself with an application and uploaded it herself to the Mumzel market, “my father only explained it.”

The crypto with which the works of art are sold. We buy new artworks from other artists with the mumzelmarket, which Robin likes.

The collection currently has 12 different cats, which she liked the most and wants to share with you. so if you are looking for a nice pet, you love cats but you do not want hair in the house or nasty litter box odors in the house then maybe 1 of these NFTs is something for you to hang in your house.

Curious about the others ?
view the collection on opensea

Gepubliceerd door The Mumzels

Hoor jij s'nachts rare geluiden op het dak ? Wees niet bang het zijn waarschijnlijk Mumzels! Mumzels zijn wezentjes die s'nachts om ons heen leven. ze gaan in en rondom onze huizen opzoek naar voedsel en spullen die ze leuk vinden om weer terug te nemen naar hun nest. je herkent de Mumzels aan hun grote ogen en voelsprieten op hun hoofd. ze laten zich zelf niet snel zien aan mensen omdat wij gevaarlijk voor ze kunnen zijn. maar iedereen heeft weleens meegemaakt dat de koektrommel s'morgens leeg was of dat je iets kwijt bent. wat je pas veel later keer ergens terug vond. dan weet je dat je last van Mumzels in je huis hebt. The Mumzels zijn begonnen in 2012 als een Kinderboek en zijn in Februari 2022 begonnnen in de NFT, crypto en de Web3 wereld. naast een eigen website waar we blogs schrijven in het Engels zijn we ook erg actief op sociale media zoals Twitter in verschillende NFT Community's.

Eén opmerking over 'Robin AI Art – Mumzelmarket'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: