Mumzel Egor

Mumzel Egor

It’s Halloween month again. all over the world there are families who decorate their homes beautifully with scary props. pumpkins , ghosts , lights , monsters.

It may not be too crazy for some. Mumzel Egor doesn’t like Halloween. he finds it very scary.

He already lives in a very old house with a human family who are also very fond of halloween. At the beginning of the month, the whole house is decorated with all kinds of Halloween decorations. like all scary dolls.

Mumzel Egor prefers to stay in his nest this whole month. Unfortunately, sometimes he has to get out to look for food. for a Mumzel cannot go long without food. Egor has gathered all his courage and does not know what awaits him. He climbs out of his nest from under the roof tiles and wants to go to the cellar cupboard where all the food is. but as soon as he comes down from the attic .

Suddenly all kinds of red lights jump on and something starts to laugh very loudly. Egor sees a very scary doll with 3 eyes. what makes sound and gives light. He runs as fast as he can back into his nest .

His little Mumzel heart beats so fast that even of it he remains in his nest under the wool in fear. He no longer dares to come out. Halloween is not a fun time for Mumzel Egor. He is hungry but does not dare to look for food. how is Mumzel Egor going to get through this month ?

Do you know how we can help Mumzel Egor so that he can still find food ..?

Gepubliceerd door The Mumzels

Hoor jij s'nachts rare geluiden op het dak ? Wees niet bang het zijn waarschijnlijk Mumzels! Mumzels zijn wezentjes die s'nachts om ons heen leven. ze gaan in en rondom onze huizen opzoek naar voedsel en spullen die ze leuk vinden om weer terug te nemen naar hun nest. je herkent de Mumzels aan hun grote ogen en voelsprieten op hun hoofd. ze laten zich zelf niet snel zien aan mensen omdat wij gevaarlijk voor ze kunnen zijn. maar iedereen heeft weleens meegemaakt dat de koektrommel s'morgens leeg was of dat je iets kwijt bent. wat je pas veel later keer ergens terug vond. dan weet je dat je last van Mumzels in je huis hebt. The Mumzels zijn begonnen in 2012 als een Kinderboek en zijn in Februari 2022 begonnnen in de NFT, crypto en de Web3 wereld. naast een eigen website waar we blogs schrijven in het Engels zijn we ook erg actief op sociale media zoals Twitter in verschillende NFT Community's.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: