Last chance!!

Halloween Mumzel

October 30, the mumzels send their first Halloween Animation Mumzel NFT to all holders. it doesn’t matter to this Mumzel how many or which Mumzels you own. all holders of a Mumzel bought or received will receive this Mumzel.

Do you want this Mumzel too? make sure you also own a Mumzel NFT before 29th.

The Mumzels Adventures are currently the cheapest to buy.

You can already mint 1 for 5 matic.

find your mumzel here

We want to give our holders a gift more often, In the future it may be that free NFTs are only intended if your Holder of a specific collection.

150 copies of the first Halloween Mumzel will be made. The Mumzels currently have about 130 unique Holders.

The Mumzels occasionally give away free NFTs to the Holders to show gratitude that you believe in the Mumzels and help spread the word about the Mumzels so that in a few years the Mumzel will be known worldwide.

So that no child has to be afraid of strange noises on the roof at night.

Gepubliceerd door The Mumzels

Hoor jij s'nachts rare geluiden op het dak ? Wees niet bang het zijn waarschijnlijk Mumzels! Mumzels zijn wezentjes die s'nachts om ons heen leven. ze gaan in en rondom onze huizen opzoek naar voedsel en spullen die ze leuk vinden om weer terug te nemen naar hun nest. je herkent de Mumzels aan hun grote ogen en voelsprieten op hun hoofd. ze laten zich zelf niet snel zien aan mensen omdat wij gevaarlijk voor ze kunnen zijn. maar iedereen heeft weleens meegemaakt dat de koektrommel s'morgens leeg was of dat je iets kwijt bent. wat je pas veel later keer ergens terug vond. dan weet je dat je last van Mumzels in je huis hebt. The Mumzels zijn begonnen in 2012 als een Kinderboek en zijn in Februari 2022 begonnnen in de NFT, crypto en de Web3 wereld. naast een eigen website waar we blogs schrijven in het Engels zijn we ook erg actief op sociale media zoals Twitter in verschillende NFT Community's.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: