Sticky Stamp Mumzel send to Holders!

Sticky Stamp Mumzel send to Holders!

The Mumzel holders of the first 2D mumzel collection and The Mumzel Adventures received their Sticky Stamp Mumzel in their Hidden Folder today.

Right now the Mumzel have a promotion on Twitter that you will get 3 special edition Mumzel NFTs when purchasing 1 Mumzel Adventure Mint on our website for 5 Matic (polygon blockchain). the offer is limited!

If you only want the Sticky Stamp Mumzel you can buy it through the NFT art Gallery. they also have the Mumzel for sale separately in their collection. at the moment 64 different people have this Mumzel

The Mumzels did a Collab with Dutch artist The Stamp Man

With the Sticky stamp collection.

Owner ot het NFT Kunst Galerie in Holland (Netherlands) A platform for Dutch NFT artists to promote and sell there #NFT art. We offer unique , colorfull, catchy and beautifull NFT’s.

We created a Sticky Stamp Animation with a Mumzel , We created this mumzel in The Stamp Man Sticky Stamp Collection.

The Mumzels have received 100 copies of the StickStamp MUMZEL.

These are given to the Mumzel Adventures holders and The First collection Holders who have purchased a Mumzel in the past.

On November 10th we will send the Sticky Stamp Mumzels to the holders with Dropys. if you want one, Make sure you have bought a Mumzel from the Mumzels first collection or from the Mumzels adventures before November 10th.

Do you just want the Mumzel Sticky Stamp?

The Stamp Man himself also has 50 copies that he sells in his NFT Kunst Galerie

NFT KUNST GALLERIE

A website where Dutch NFT artists promote and sell their work. there are several collections to admire.

NFT technology could be viewed from a distance as a revival for the digital arts, but it is more than that. NFT technology is a way of linking ownership to digital objects. Everything you can digitize becomes a kind of irreplaceable digital artwork. The most attractive reason to invest in NFT is the growth in value. These digital products can increase in value exponentially over a number of years. Because they are digital, you can also check exactly who the previous owners are.

curious? for more infomation about the art gallery click on the link below

Gepubliceerd door The Mumzels

Hoor jij s'nachts rare geluiden op het dak ? Wees niet bang het zijn waarschijnlijk Mumzels! Mumzels zijn wezentjes die s'nachts om ons heen leven. ze gaan in en rondom onze huizen opzoek naar voedsel en spullen die ze leuk vinden om weer terug te nemen naar hun nest. je herkent de Mumzels aan hun grote ogen en voelsprieten op hun hoofd. ze laten zich zelf niet snel zien aan mensen omdat wij gevaarlijk voor ze kunnen zijn. maar iedereen heeft weleens meegemaakt dat de koektrommel s'morgens leeg was of dat je iets kwijt bent. wat je pas veel later keer ergens terug vond. dan weet je dat je last van Mumzels in je huis hebt. The Mumzels zijn begonnen in 2012 als een Kinderboek en zijn in Februari 2022 begonnnen in de NFT, crypto en de Web3 wereld. naast een eigen website waar we blogs schrijven in het Engels zijn we ook erg actief op sociale media zoals Twitter in verschillende NFT Community's.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: