Monster Creations

Monster Creations

Made by The Mumzels

The Mumzels appear at night and when they are roaming around, They sometimes come across the strangest creatures. Some have arisen from children’s dreams, others have been roaming the earth for years. Some creatures and monsters are scary and dangerous, others cute and sweet.

Like Fievee The Mumzels pet, she is a Fuzley and these little cute creature can be found in every Mumzel nest. But there are also Monsters who prefer to eat Mumzels so they prefer to stay away from them.

Like Crowcreeper a bird creature that is still fed by his mother with Mumzels. in short, The world is often a dangerous place for the Mumzels in which many creatures live that many people have never discovered. but perhaps once heard in the dark.

why did the Mumzels create these Monsters?

These creatures were created while working with AI technology in the attempt to create AI mumzels,

The Mumzels have not yet turned out the way we would like them to. but these beings (monsters) did come to life.

The Mumzels thought these monsters were too cute to throw away, So we put them in a collection at Opensea in our Mumzelmarket.

They are all 1/1 collectibles, how many more will be created during the creation of Mumzels, the Mumzels don’t know yet. we just hope you like them and we gave them a character description.

all proceeds from these monster creations we buy new NFT’s from other Artists.

This also applies to all other NFTs for sale in the Mumzel Market. we use the crypto to purchase new NFTs.

“you can admire them via the link below on opensea”

Gepubliceerd door The Mumzels

Hoor jij s'nachts rare geluiden op het dak ? Wees niet bang het zijn waarschijnlijk Mumzels! Mumzels zijn wezentjes die s'nachts om ons heen leven. ze gaan in en rondom onze huizen opzoek naar voedsel en spullen die ze leuk vinden om weer terug te nemen naar hun nest. je herkent de Mumzels aan hun grote ogen en voelsprieten op hun hoofd. ze laten zich zelf niet snel zien aan mensen omdat wij gevaarlijk voor ze kunnen zijn. maar iedereen heeft weleens meegemaakt dat de koektrommel s'morgens leeg was of dat je iets kwijt bent. wat je pas veel later keer ergens terug vond. dan weet je dat je last van Mumzels in je huis hebt. The Mumzels zijn begonnen in 2012 als een Kinderboek en zijn in Februari 2022 begonnnen in de NFT, crypto en de Web3 wereld. naast een eigen website waar we blogs schrijven in het Engels zijn we ook erg actief op sociale media zoals Twitter in verschillende NFT Community's.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: