Cleaning the Garage

Yesterday when I went to clean our garage I came across all old stuff that I had lost for months or years.

I couldn’t remember putting them in the Garage. While removing a cupboard from the garage, while I was emptying the cupboard I saw what looked very much like a Mumzel nest.

There were all kinds of small things and food scraps in it. I took the stuff away and suddenly something shoots out from behind one of the stuff. It was so fast that it was hard for me to see the creature. it jumped down quickly behind the closet.

I decided to bring the cupboard forward to see if I would see the creature. I grab the cupboard and pull it forward and behind the cupboard in a corner I see the creature sitting. He had two feelers on his head and big frightened eyes. I saw that he was trying to get away only I had screwed the cupboard so that the Mumzel was stuck in the other corner of the cupboard.

I got down on my knees and ran my arm towards the Mumzel to grab him. causing the Mumzel to crouch further. I got hold of it easily and held it in my hand so I could see it up close. with two hands I made a hole where the mumzel was in my closed hands and I could see through the top.

The Mumzel was all crouched in my hands and looked cute he felt super soft too he was all hairy and soft. I started to stroke him with my thumb, but the Mumzel remained afraid. I saw a nice spot on a shelf in the shed that I had already cleaned up and thought if I put the Mumzel on it, it will probably find a new place while I demolish the cupboard further.

I put the Mumzel on the shelf and within a few seconds the Mumzel dives right behind the stuff and away. I proceeded to tear the closet apart.

few hours later I was done and thought take a picture of the nice tidy shelves. and what i saw then..

makes my whole day..

Opensea.io

Gepubliceerd door The Mumzels

Hoor jij s'nachts rare geluiden op het dak ? Wees niet bang het zijn waarschijnlijk Mumzels! Mumzels zijn wezentjes die s'nachts om ons heen leven. ze gaan in en rondom onze huizen opzoek naar voedsel en spullen die ze leuk vinden om weer terug te nemen naar hun nest. je herkent de Mumzels aan hun grote ogen en voelsprieten op hun hoofd. ze laten zich zelf niet snel zien aan mensen omdat wij gevaarlijk voor ze kunnen zijn. maar iedereen heeft weleens meegemaakt dat de koektrommel s'morgens leeg was of dat je iets kwijt bent. wat je pas veel later keer ergens terug vond. dan weet je dat je last van Mumzels in je huis hebt. The Mumzels zijn begonnen in 2012 als een Kinderboek en zijn in Februari 2022 begonnnen in de NFT, crypto en de Web3 wereld. naast een eigen website waar we blogs schrijven in het Engels zijn we ook erg actief op sociale media zoals Twitter in verschillende NFT Community's.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: