TheNFTreeShow – VDK music AMA With The Mumzels Wednesday 16-Nov 1pm EST

#TheNFTreeShow

🌳

The Mumzels are invited next Wednesday November 16 at 1 pm EST for in the #TheNFTreeShow.

hosted by VDK Music and @ChanceyNicholas

Every Wednesday they host the space for about an hour and every Wednesday they invite a project to talk about the project. allowing listeners to learn everything about the project being interviewed at the time.

Next Wednesday the mumzels will be around.

The mumzels find it exciting , because quite frankly it might be good to talk extensively about the mumzels again . What have we done in the past three quarters of a year and what do we all want to do next?

will you come and listen to the Mumzels in TheNFtreeshow?
on Wednesday 1pm est

Gepubliceerd door The Mumzels

Hoor jij s'nachts rare geluiden op het dak ? Wees niet bang het zijn waarschijnlijk Mumzels! Mumzels zijn wezentjes die s'nachts om ons heen leven. ze gaan in en rondom onze huizen opzoek naar voedsel en spullen die ze leuk vinden om weer terug te nemen naar hun nest. je herkent de Mumzels aan hun grote ogen en voelsprieten op hun hoofd. ze laten zich zelf niet snel zien aan mensen omdat wij gevaarlijk voor ze kunnen zijn. maar iedereen heeft weleens meegemaakt dat de koektrommel s'morgens leeg was of dat je iets kwijt bent. wat je pas veel later keer ergens terug vond. dan weet je dat je last van Mumzels in je huis hebt. The Mumzels zijn begonnen in 2012 als een Kinderboek en zijn in Februari 2022 begonnnen in de NFT, crypto en de Web3 wereld. naast een eigen website waar we blogs schrijven in het Engels zijn we ook erg actief op sociale media zoals Twitter in verschillende NFT Community's.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: