Mumzel Webshop 20% Discount.

You get a 20% discount on all clothing in the Mumzel webshop until 23 November

use the code :

CYBERWEEK22

πŸš€ 🌏 ⏬️⏬️ 🌏 πŸš€

The Mumzels currently have 4 different designs online. we are busy uploading several desgins.

The Mumzels clothes can be found on the Spreadshirt website. This company can ship all over the world and has many payment options and has proven its reliability over the past year in the arrival of packages and service. They take care of the order from A to Z, print, send and provide the service.

The Mumzels chose this because it is easier, faster and more reliable for the customer. The Mumzels hope you like the designs and that we will soon see Mumzels wearing clothes all over the world.

Gepubliceerd door The Mumzels

Hoor jij s'nachts rare geluiden op het dak ? Wees niet bang het zijn waarschijnlijk Mumzels! Mumzels zijn wezentjes die s'nachts om ons heen leven. ze gaan in en rondom onze huizen opzoek naar voedsel en spullen die ze leuk vinden om weer terug te nemen naar hun nest. je herkent de Mumzels aan hun grote ogen en voelsprieten op hun hoofd. ze laten zich zelf niet snel zien aan mensen omdat wij gevaarlijk voor ze kunnen zijn. maar iedereen heeft weleens meegemaakt dat de koektrommel s'morgens leeg was of dat je iets kwijt bent. wat je pas veel later keer ergens terug vond. dan weet je dat je last van Mumzels in je huis hebt. The Mumzels zijn begonnen in 2012 als een Kinderboek en zijn in Februari 2022 begonnnen in de NFT, crypto en de Web3 wereld. naast een eigen website waar we blogs schrijven in het Engels zijn we ook erg actief op sociale media zoals Twitter in verschillende NFT Community's.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: